Vind het beste materieel voor uw project

Boels keeps you going

  • Het beste materieel voor de hoogste uptime
  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
  • One-stop-oplossing voor ieder project
  • Eenvoudige en snelle huuroplossingen 24/7

Altijd een vestiging in de buurt

Met meer dan 830 vestigingen in 27 landen is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Boels vestiging

Boels verhuurspecialist van gereedschap & machines

Wat uw uitdaging ook is, Boels heeft het beste materieel, de service én ervaring om uw project te laten slagen. Wij zijn één van de grootste specialisten in het verhuren van bouwmateriaal, gereedschappen en machines in Europa. Hands-on, een snelle 24/7 service en bereidheid om nét die extra stap te zetten, dat kenmerkt de Boels mentaliteit.

Bij Boels staat de klant écht centraal. Wij begrijpen onze klanten en geven ze professioneel advies over welke oplossingen, machines en materialen het meest geschikt zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibele service, betrouwbaarheid en goed onderhouden en gecertificeerd materieel maken we van iedere uitdaging een succesvol project.

In ons assortiment van ruim 860.000 verhuuritems vindt u de juiste verhuurapparatuur voor uiteenlopende toepassingen, omgevingen, industrieën en sectoren. Bij ons heeft u toegang tot een one stop-shop met alles wat je nodig hebt. Van compleet materieelbeheer en bouwmaterialen voor grote bouwbedrijven tot machineverhuur aan zelfstandige aannemers en gereedschap verhuur aan particulieren. En van specialistisch materieel voor de industrie, infra en evenementen tot milieuvriendelijke ECO-label machines die u helpen voldoen aan regelgeving en aanbestedingen. Boels keeps you going.

peakshaving1.jpg

Batterijoplossingen voor overbelast stroomnet bouwplaats of project

De energietransitie zorgt voor een overbelast elektriciteitsnetwerk. Dit leidt tot netcongestie en beperkte stroomafname tijdens piekmomenten. Peak shaving en batterypacks bieden een oplossing.

Met batterypacks kunt u extra energie opslaan om deze in te zetten tijdens piekmomenten. Onze krachtige batterij-oplossingen verbeteren de afstemming van energievraag en -aanbod. Zo loopt uw project geen vertraging op. Ook niet op piekmomenten.

Benieuwd hoe peak shaving in combinatie met batterypacks uw project kunnen helpen? Lees meer en laat u adviseren door onze experts.

Ontdek meer over peak shaving

Hiermee helpen we u

Zo werkt huren
Zo werkt huren

Huren bij Boels is heel simpel. We vertellen u graag hoe het werkt en wat het kost. Zo voorkomt u onverwachte verrassingen achteraf.

Meer over huren bij Boels
Huren op rekening
Huren op rekening

Huurt u vaker bij Boels? Ontdek de voordelen van een zakelijke Boels-rekening.

Meer over Huren op rekening
undefined
Ontdek MyBoels

Met MyBoels heeft u al uw Boels zaken overzichtelijk in één online omgeving. Bekijk uw huurgeschiedenis, facturen en contracten. Of krijg inzicht in welke producten u huurt.

Meer over MyBoels
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien is uw vraag een vraag waar meerdere mensen tegenaan lopen. Vind snel het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Boels keeps you going

undefined
Wij zorgen dat u zonder vertraging door kunt gaan

Eindeloos wachten op een oplossing, daar zit u toch niet op te wachten? Wij helpen u binnen no-time aan een het juiste materieel bij u op locatie.

Lees meer over Continuity
undefined
Alles wat u nodig heeft onder één dak

Of u nu één ding nodig heeft of materieel voor een volledig project: bij Boels vindt u alle machines die u nodig heeft op één plek.

Lees meer over One stop solution
undefined
Met één Boels contactpersoon is materieel altijd binnen handbereik

Heeft u snel materieel nodig voor op uw bouwplaats? Bij Boels heeft u de juiste machine met één verzoek snel en makkelijk geregeld.

Lees meer over Ease of doing business

Onze klantenservice staat voor u klaar

Vertel ons waar u hulp bij nodig heeft en onze experts helpen u aan een passende verhuuroplossing.

undefined